Knjige, časopisi, korisni sajtovi i bilo šta čime nadograđujemo znanje o pivu.
#5307 od SVR
11 Jun 2015 23:00
Jel neko listao neku od knjiga ove dvojice?
Trazim Mikkeller's Book of Beer a zao mi da istresem 20EU, videh da postoji slican recept onom koji sam pravio samo u WGV varijanti pa me interesuju eventualne razlike u receptima
nisam gadljiv ni na link :D
#17327 od Šumadinac
19 Feb 2019 22:26
Da li je neko zainteresovan ko zna engleski da se ukljucimo u prevod nekih knjiga to bi znacilo i nama samima a i ostalimpivarima
#17328 od SVR
20 Feb 2019 00:19
Sumadinac ja se ponad'o imas Mikkeler recepte , mada ovu sam kupio, ali nema ono sto mene zanima :-(
Znas ti koji je to pos'o, prosecna knjiga ima 150-170 strana , ako prevodis da valja ne mozes vise od 5-10str dnevno, treba ubijes 15 dana za jednu knjigu i da cekas dal ce neko se seti da ti kaze hvala
#17329 od Šumadinac
20 Feb 2019 16:52
SVR U pravu si , ali ja nisam skuvao mnogo piva i mislim da ima dosta nas koji hoce da poboljšaju svoju proizvodnju ovog božanstvenog napitka i lepo bi bilo kada bi se organizovala neka predavanja ili tako nesto za pocetnike a i starije , Imamo dosta njih na ovom sajtu stručnih da rade to samo ako imaju vremena. P.s mislim da ovo nije tema za ovde ali molim administratora da prebaci gde treba
#17599 od ZippaYa
02 Okt 2019 10:43
Šumadinac je napisao:Da li je neko zainteresovan ko zna engleski da se ukljucimo u prevod nekih knjiga to bi znacilo i nama samima a i ostalimpivarima

Ćao! Ja bih mogao da prevodim neke tekstove, obzirom da već duže čitam ove literature. Nisam prevodilac, ali imam dobro znanje i još bolju volju. Vreme mi doduše ne ide u korist, ali mogao bih ponekad da odvojim za ovo.