Što bi naši stari rekli: "A čiji si ti?"
#17990 od Pbcraaka
27 Feb 2023 18:42
Pozdrav svima, ja sam Vučko iz Raške. Rešio sam da naučim da kuvam pivo. Nadam se nekim dobrim savetima od svih, naravno i lepog druženja uz pivo.
#17992 od Pbcraaka
28 Mar 2023 18:24
Kuvao sam 2 ture, prva mi je bila manja i sinoc sam flasirao 20 flasa pa sad cekam da odlezi u flasama. Mada mislim da nece da bude nesto naricito jer nisam ima sa cim da izmeljem slad kako treba. Ali ima ukus piva. Mislim da ce druga tura da ispadne sasvim korektna jer je slad samleven kako treba i sve ostalo uradjeno po propisu. Nju cu da flasiram svedeci vikend pa cu da vidim.
#17993 od Pbcraaka
28 Mar 2023 18:26
Izvini Strahinja, cini mi se da ovaj forum nije aktivan uopste. Znas li nesto o tome?
#17994 od Strahinja
31 Mar 2023 22:07
Pbcraaka je napisao:Izvini Strahinja, cini mi se da ovaj forum nije aktivan uopste. Znas li nesto o tome?

slabo su aktivni vise grupe na face nadji me na fb strahinja topalovic iz kg drzim klinca ja skuvao tri cetvrtu cu u toku sledece nedelje kuvam crno sve sta te interesuje pitaj na fb vise ulazim tamo ovde samo kad trazim informacije koje su napisane na forumu ima korisne puno ima de da nadjes opremu jeftinu da te uputim i sta god treba...
#17995 od Strahinja
31 Mar 2023 22:10
ja sam imao kog da pitam u kg tako da sam se malo uputio ima u kg firma koja prodaje opremu jeftinija je nego moje pivo zove se migros ima i arometar za merenje gustine piva...