O forumu, skupovima, druženjima.
#9069 od Shone
28 Jan 2016 12:34
Slika

Pošto sam imao par zahteva za majce sa znakom Kućnog Pivarstva , iskoristiću priliku da ponudim i ostalim članovima foruma mogućnost nabavke. Želim naglasiti da se kupovinom jedne ovakve majice delimično pomaže finansiranje troškova, kako onih koje sam imao do sada, tako i onih koje ću imati u budućnosti. Naročito onih koje se tiču unapređenju foruma, a pomoćiće mi u njegovom lakšeg održavanju i konfigurisanju.
Kako majce rađene na ovaj način nisu nimalo jeftine smatrajte da niste u obavezi da ih pazarite, stvar je dobre volje, tj želje da se pomogne onoliko koliko ko može, jer drugih izvora finansiranja poput reklama nemam.
Zato vas molim da oni koji budu zainteresovani uplate nešto više od onog koliko majica košta.

Cena majice je 1250 din, zainteresovani mogu poslati zahtev na mail, u kome bi definisali, boju i veličinu. Obavezno napisati tačan nik sa foruma (mala velika slova jer će biti štampan na majici), ime prezime i kontakt tel, radi dogovora o isporuci. Ukoliko niste iz Beograda potrebno je ostaviti adresu na koju se majica šalje. Informacije o računu ili načinu plaćanja ću proslediti na mail nakon dobijenog maila sa zahtevom.

U ponudi i majce sa crno-belim znakom znatno jeftinije. Ukoliko je neko ima mogućnost izrade manje serije ovih majci neka svoju ponudu dostavi na mail ili PP. Podrazumeva se da će iste izrađivati na duži vremenski rok.

Slika

Slika

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost